top of page
Etsi
  • Writer's pictureJenni Emilia

Taidenäyttely | Jenniemilia Design | Kouvolan teatteriravintola Harkko

Päivitetty: 25. elok. 2021

Kui hienoo, että teatterit vihdoin avautuvat yleisölle?


No niin hienoo että olen todella otettu ja iloinen että saan olla mukana näissä ihanissa avajaisissa.


Kouvolan teatterin teatteriravintola on myös uudistunut ja se näyttää niin upealta. Ja mikä parasta, mun teokset näyttää siltä et ne on sinne varta vasten tehty... värit, tilat, tunnelma...


" wau, aivan pakko kokea!


Eli käykää tutustumassa ravintolaan ja tottakai miun taiteeseen ja taidenäyttelyyn. Näyttely avattiin jo 20.8. mutta teeman mukaisesti näyttely elää ja kehittyy, joten kun toisen kerran astut tilaan, voi olla että yllätyt taas iloisesti.


" Keskeneräisyyden hyväksyminen kannattaa. Kokeile.
Kaikki teokset ovat myynnissä, joten ota yhteyttä kun teos tai teokset puhuttelee. Keskeneräinen -teeman mukaisesti tulen avaamaan taiteeni tarinoita sekä myös hintoja näyttelyn aikana.


Isolla ilolla odotan myös palautetta teiltä ja Kouvolalta - onhan Kouvolalla kuitenkin se erityinen paikka palavassa sydämessäni. Pistä siis viestiä sähköpostiin, Instagrammiin, facebookkiin tai kirjoita vaikkapa kirje - näitäkin ihanuuksia olen saanut, ja kyllähän se sydän tämänkin takia palaa ja roihuaa.


Kiitos teille jo nyt ja toivottavasti törmätään teatteriravintola Harkossa - koska voihan olla että olen juuri tuomassa uusia teoksia tai vaikkapa tekemässä taidetta!


HUOM ! taidenäyttely on avoinna Teatterin ja teatteriravintola Harkon aukioloaikojen mukaan.


P.S. järjestän aina silloin tällöin myös taitelijatapaamisia, jolloin pääset esimerkiksi tutustumaan taiteeseeni ja tapaan tehdä ja keskustelemaan kaikesta tämän ihanan teeman alla kotonani, joten kannattaa laittaa Instagram seurantaan.

88 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page